WordPress Hosting

WordPress er verdens mest populære CMS (Content Management System), og det er der selvfølgelig nogle rigtig gode grunde til:

 • Det er gratis 
 • Det er open-source
 • Det er enormt fleksibelt

Vil du vide mere om WordPress hosting? Så læs videre her.


Vælg Webhotel
Hvad kan jeg bruge WordPress til?

Hvad kan jeg bruge WordPress til?

Du kan bruge WordPress til nærmest hvad som helst.

Der findes et hav af plugins og templates, som du kan bruge til at tilpasse din WordPress-løsning med. Derudover findes der virksomheder som specialiserer sig i at lave plugins og templates til WordPress - dog skal du i de fleste tilfælde betale for disse.

Hvordan installerer jeg WordPress?

WordPress bygger på PHP, og for at installere det skal du bruge et Linux Webhotel.

I DanDomain kan du nemt få Wordpress hosting på et af vores webhoteller: Webløsning, Premium eller Business.
Alle tre webhoteller har 1-click installation af WordPress, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med WordPress.


Vælg Webhotel
4782
4457

Hvem henvender WordPress sig til?

WordPress er et godt valg for mange - også for store og etablerede virksomheder. 

Som nævnt er WordPress gratis, open-source og enormt fleksibelt. Og fordi der er så mange, der bruger - og udvikler til - WordPress, kan du altid finde én, der kan hjælpe dig - enten gratis eller mod betaling.

Har du en god teknisk forståelse, og kan du måske også rette lidt kode hist og pist, kan du komme i gang med WordPress for nærmest ingen penge.

På den måde er WordPress en god løsning for dig, der skal i gang med en hjemmeside eller en blog - måske endda din første.


Hvornår er WordPress ikke et godt valg?

Hvis du skal bruge et hjemmesideprogram med dansk support

Kan du nikke genkendende til ét eller flere af følgende udsagn, er WordPress måske ikke det rigtige valg for dig:

 • Jeg skal bruge en hjemmeside nu
 • Jeg er ikke særlig teknisk anlagt og kan heller ikke kode
 • Jeg ønsker ikke at bruge tid på, om min hjemmeside er sikker eller opdateret
 • Jeg vil gerne have dansk support til min hjemmeside

Så er DanDomains Hjemmesideprogram et bedre valg til dig.


Prøv Hjemmesideprogram gratis i 30 dage
Hvornår er WordPress ikke et godt valg?

Brug for at starte en webshop?

Planlægger du at bruge WordPress til e-handel (via WooCommerce pluginnet)? I så fald bør du overveje, hvor vigtigt det er for dig:

 • At have adgang til dansk support 365 dage om året 
 • At kunne komme i gang nærmest med det samme og uden kodeevner
 • At have adgang til et væld af gratis e-handelskurser og et stort dansk partnernetværk 
 • At kende dine omkostninger - både i opstartsfasen og efter lancering

Hvis ovenstående giver dig værdi - og måske også ro i maven - er DanDomains webshopløsning måske nærmere noget for dig. 

Prøv demo gratis i 30 dage

Kundeservice

Spørgsmål? Vi hjælper dig!

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rigtige for dig?

Ring til os. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen - fra start til slut.

Vi står altid klar. Ring til os på: 8777 9045


Kontakt os

Klar til at komme i gang? Vi har webhotellet til dig!

Find dit Webhotel her

Ofte stillede spørgsmål om WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress® er kort og godt verdens mest populære blog- og hjemmesideplatform, hvor du gratis kan oprette din egen side. Mere nørdet fortalt, er det et brugervenligt open-source CMS (Content Management System), som bygger på PHP (sproget som WordPress er bygget med).

Uanset om du vil have din egen blog eller en stor kommerciel hjemmeside, så er WordPress stedet. Du kan nemlig vælge mellem et hav af gratis plugins og temaer, som alle er enkle og hurtige for dig at rette i.


Hvordan kommer jeg i gang, efter jeg har købt en WordPress hjemmeside?

Når du har købt et Webhotel hos DanDomain, får du automatisk vores 1-click-installation af Wordpress med. Du skal blot logge ind i dit kontrolpanel og klikke på 1-click-installation, hvor du kan installere Wordpress. Herefter kan du begynde at opbygge din WordPress- hjemmeside eller -blog.


Hvad koster WordPress?

WordPress er en open-source-platform, hvilket betyder, at WordPress er gratis at bruge. Alle kunder hos DanDomain kan – teknisk set – installere WordPress gratis. Men hvis du gerne vil bygge din egen hjemmeside i WordPress, anbefaler vi, at du vælger en webløsning, der inkluderer 1-kliks-installation af WordPress (I DanDomain kan du vælge mellem Webløsning, Premium eller Business). Alle tre webløsninger gør det nemt og hurtigt at komme i gang med WordPress.

Vælger du én af vores webløsninger, får du hurtigere hosting, ekstra værktøjer, temaer og ultrahurtige indlæsningstider. Se vores webløsninger her.


Hvor god skal jeg være til kodning for at bruge WordPress?

For at bruge Wordpress behøver du ikke at kunne kode. WordPress er for alle og har brugerdefinerede temaer, farver, skrifttyper og tekster, som alle er nemme at redigere med få klik.

Men når det er sagt, er det selvfølgelig en fordel, hvis du har et vist kendskab til kodning, og gerne PHP (sproget som WordPress er bygget med), når du skal tilpasse noget på din side.


Hvis jeg har en WordPress hjemmeside hostet et andet sted, kan jeg så flytte den til DanDomain?

Det kan du sagtens! Når du køber en webløsning hos os, får du adgang til både FTP og SQL, så du kan uploade både filer og database. Det er dog ikke alle, der føler sig helt trygge ved at flytte indholdet selv. Vi tilbyder derfor også at stå for flytning af din hjemmeside.

Det eneste, du skal gøre er, at ringe ind til os på 8777 9045 eller skrive til salg@dandomain.dk – så skal vi nok stå for flytningen af dit indhold og selve koordineringen heraf.


Hvordan gør jeg min WordPress hjemmeside eller -blog sikker?

For at gøre din hjemmeside sikker med https, kræver det først og fremmest, at du har installeret et SSL certifikat.

Vi tilbyder både Premium SSL eller Let's Encrypt. Herefter anbefaler vi, at du installerer det WordPress plugin, som hedder Really Simple SSL. Really Simple SSL laver automatisk de redirects du har brug for, så din side er sikker og får den velkendte hængelås på.


Min WordPress hjemmeside loader langsomt, er der noget jeg kan gøre for at få den til at loade hurtigere?

Der kan være mange årsager til, at din hjemmeside loader langsomt. Det kan ofte være pga. et plugin, men det kan også være manglende plugins, der er årsagen. Vi anbefaler, at du opdaterer til den nyeste PHP- version. Dette vil holde dine plugins opdateret. 

Derudover er det en god idé at cache din side. Her anbefaler vi, at du bruger WP Super Cache. Cache gemmer en midlertidig version af din side. Hver gang du går ind på en side, bruger din server en masse ressourcer på at finde og loade den information, du får vist i din browser - som fx billeder. Det tager tid og er tungt for systemet. 

Har du derimod sat caching op, skal serveren ikke bruge en masse ressourcer på at finde den korrekte data, næste gang siden loades. Siden loades nemlig direkte fra cachen, hvor den allerede ligger klar. 


Hvordan kan jeg forbedre min SEO på min WordPress hjemmeside eller -blog?

Ønsker du at forbedre din SEO, anbefaler vi, at du går til en SEO-specialist. For at komme godt i gang kan vi anbefale Yoast SEO. 

Yoast kommer som standard med en række muligheder som XML sitemaps, breadcrumbs m.m. Du kan derfor hurtigt komme i gang med at arbejde med din placering på Google og andre søgemaskiner.

Ønsker du at se andre specialister? Se vores samarbejdspartnere her.