Køb hjemmeside - kom i gang for 89 kr./måned?

Det behøver ikke at være dyrt, hvis du skal have din egen hjemmeside. Hos DanDomain har vi et hjemmesideprogram, som er lavet til at dække alle behov. Her kan du arbejde på dit nye site ved at bruge det lette drag-and-drop værktøj, hvor du nemt kan hive billeder, tekst og knapper ind i designet. 


Alle kan finde ud af det!

Det kræver ikke meget at lave en hjemmeside med DanDomains hjemmesideprogram. Køb en hjemmeside for 89 kr./måned og så er du i gang. Prøv gratis i 30 dage.

Prøv hjemmesideprogram gratis

Kom i gang med din egen hjemmeside

Lad os starte med at fjerne nogle almene misforståelser omkring det at lave hjemmeside. Nej, du behøver ikke kunne kode og have mange års erfaring med webudvikling. Nej, du skal ikke være meget teknisk stærk. Nej, det koster ikke flere tusinde kroner. Læs mere, om hvad en hjemmeside koster, her.
 
Køb en hjemmeside, hvor programmet allerede er kodet for dig, så du bare skal hive tingene ind. Ja, det kan du med DanDomains hjemmesideprogram.  Prøv gratis i 30 dage - ingen binding.
loyale-kunder

Kan man lave sin egen hjemmeside?

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvad du skal bruge din hjemmeside til. Langt de fleste har behov for en simpel side med op til 10 undersider. 

Hvis du har et simpelt behov, og gerne vil have en side, der samtidig ser professionel ud, så er du kommet til rette sted. 

Køb hjemmeside hos DanDomain og du vil få adgang til vores hjemmesideprogram, hvor du nemt kan lave din egen hjemmeside. 

Læs også:
Hvordan laver man en hjemmeside?


Det er lettere end du tror. Du hiver bare de elementer ind på siden, som du gerne vil bruge. F.eks. kan du nemt udskifte et eksisterende billede med et andet fra din computer. 

Vælg mellem hjemmesideskabeloner

Første skridt, når du skal købe en hjemmeside, er at vælge mellem de forskellige skabeloner. 

Du kan se dem alle her.

Gå efter en skabelon, hvor du kan se dit indhold i. Prøv at se bort fra de eksisterende billeder, da disse nemt kan udskiftes. Kig derfor i stedet på opsætningen og designet. 

Nedenfor kan du se nogle af de mest populære skabeloner, hvis du skal købe en hjemmeside.

lav-en-blog-program

6 flotte eksempler fra DanDomains hjemmesideprogram

Nedenfor har vi samlet 6 eksempler fra DanDomains hjemmesideprogram. Gå på udkig blandt alle designskabeloner her. 


protocol-screenshot

 

Virksomhedshjemmeside


fjord-screenshot

 

Porteføjle med billeder


delicia-screenshot-high

 

Restauranthjemmeside


queens-screenshot

 

Virksomhedshjemmeside


visby-screenshot

 

Blog


skater-screenshot

 

Fritid

 


Læs mere om Hjemmesideprogram

Stadig i tvivl om du skal købe en hjemmeside?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du kan komme i gang, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

Vi har hjulpet mere end 2.000 danskere i gang med deres website. Og vi vil også meget gerne hjælpe dig. 

Har du besluttet dig for at købe en hjemmeside, men er du i tvivl om, hvad den skal hedde, så er der hjælp at hente her.