Henvisningspartner

Tjen 20% fra første kunde

Henvis dine kunder til vores betalingsløsning OnPay og vores Dandomain webshop og scor 20% af kundens regning i hele kundens levetid. Lettjente penge, ikke?

procent
Tjen 20% af kundens regning
kunde
Gælder fra allerførste kunde
dansk
Dansk kunderådgivning
henvisningspartner-2

Nu tænker du måske, at der er et catch?

Men det er der ikke.  
 
Det eneste du skal gøre er vitterligt at sende dine kunder videre til os. Så tager vi over og står for den totale rådgivning af kunden i forhold til OnPay og vores webshop. 
 
Herfra er det vores opgave at lukke kunden. Vi garanterer, at vi sætter alt ind for, at det sker. Når vi har solgt OnPay eller vores webshop til din kunde, så får du 20% af kundens regning inkl. forbrug* i hele kundens levetid. Voila!

*Gælder produkterne OnPay og Dandomain webshop. 

Henvis dine kunder til de her produkter

onpay
OnPay betalingssløsning
OnPay er et moderne og danskudviklet betalingssystem, som er koblet op med mange mobilbetalingsløsninger og indløsere.
webshop
Webshop
Vi tilbyder dansk telefonsupport i topklasse, et hav af apps og integrationer, et solidt partnernetværk og 99,9% oppetid.

Kom i gang med at henvise kunder til os

Ofte stillede spørgsmål

chat portrait
Kontaktperson
Morten Valentin
Project Manager
41 95 53 10
Hvad kræver det at blive henvisningspartner?
Som udgangspunkt stiller vi ikke nogen krav for at blive henvisningspartner. Har dine kunder brug for en certificeret betalingsgateway eller et nemt og populært webshopsystem, så kan du trygt henvise dem til os. Tilmeld dig som henvisningspartner i dag.
Hvilke produkter tilbyder I under jeres henvisningsprogram?
Vores henvisningsprogram omfatter vores OnPay betalingsløsning og vores Dandomain webshop. 
 
Vi tilbyder en lang række andre hostingprodukter. Hvis du er interesseret i at forhandle disse, kan dette gøres via vores forhandlersystem Curanet. Ring eller skriv på 70 23 11 47 for at høre mere.
Hvornår udbetales der provision?
Vi sender en opgørelse hver måned. Herefter fremsender du faktura svarende til opgørelsen som betales inden for 5 arbejdsdage.
Hvordan henviser jeg kunder?
Når du er blevet oprettet som henvisningspartner, modtager du et henvisningslink. Dette link skal du eller dine kunder bruge, når de opretter sig hos os. På den måde sikrer du dig, at du modtager din provision. 
Sørger I for hjælp og support?
Ja, kunden oprettes som direkte kunde hos os. Vi tager os af onboarding, hjælp og support af kunden direkte. Vi tilbyder både dansk telefon og mailsupport.
chat portrait
Kontaktperson
Morten Valentin
Project Manager
41 95 53 10