Den nye DanDomain Webshop


Kære DanDomain webshopkunde
Denne side er til dig, som har startet din DanDomain webshop før 10/3/2020. Her vil vi fortælle om vores nye webshopsystem.

Først og fremmest: Husk, at du sagtens kan blive i dit nuværende webshopsystem.


Hvis du alligevel er lidt nysgerrig på vores nye webshopsystem, så læs med her, hvor vi kommer ind på emner som:

 

 
 

Det nye DanDomain Webshopsystem

Innovation og nyudvikling går lynhurtigt i alle brancher.
Det gælder også hos os i
DanDomain, hvor vi fra vores hovedkontor i Skanderborg har over 50 specialister som udelukkende arbejder med vores webshop.  

Vores vigtigste opgave er i den forbindelse at sikre et stærkt fundament for danske e-handlere. Dette fremtidssikrer vi med vores nye webshopsystem.

Det betyder, at vi i DanDomain nu kigger ind i en fremtidig årrække med to webshopsystemer:  

  • DanDomain Webshop (vores nye webshopsystem)

  • DanDomain Webshop Classic (det webshopsystem, som du har i dag). 

Nyt system - nye features

Vores nye webshopsystem indeholder blandt andet:

  • Moderne, brugervenlig & mobilvenlig webshop-administration

  • App Store med +100 apps og integrationer – rigtig mange gratis

  • 22 flotte, gratis designs og 9 Premiums designs (flere på vej)

  • Fri API-adgang

  • Fuld design-frihed med adgang til HTML/CSS/JS

  • 50 GB gratis plads tilknyttet din webshop

webshop-bannere-v2
Læs mere om det nye system

Prøv vores nye webshopsystem

Er du nysgerrig på vores nye webshopsystem? Prøv det gratis i 30 dage. 

PRØV GRATIS

Find svar på dine spørgsmål

Vi har besvaret de vigtigste spørgsmål herunder, men står selvfølgelig til rådighed, hvis der er andre spørgsmål, der trænger sig på. 
Kan jeg blive i mit nuværende webshopsystem?

Ja! Vi kommer til at fortsætte med to webshopsystemer i den kommende årrække, og vi kommer stadig til at drifte, vedligeholde og hjælpe dig med din webshop, som du er vant til.  

Vil I stadig udvikle på mit nuværende webshopsystem?

Ja! Alt, der allerede er planlagt, bliver udviklet, og vi kommer løbende til at vedligeholde systemet og sikre, at det kører, som det skal. 

Kan jeg stadig få hjælp?

Ja! Alle ansatte i DanDomain er lært op i både vores nuværende og nye webshopsystem og kan hjælpe, som I er vant til. De medarbejdere, som du tidligere har talt med ifm. din webshop, vil også være der til at hjælpe dig i fremtiden.

Det samme gælder vores DanDomain Webshop Partnere, som kan hjælpe dig med begge webshopsystemer.

Hvordan kommer jeres prioritering til at være fremover mellem det nye og gamle webshopsystem?

Vores prioritering fortsætter, som den har været hidtil, men i takt med, at vi får flere og flere kunder på vores nye webshopsystem, så vil vores prioritering naturligvis følge med.

Kan I hjælpe med at flytte min webshop til det nye webshopsystem?

Ja! Vi har lavet et program, der kan flytte næsten alle data til vores nye webshopsystem. Kontakt os, og hør nærmere om dine muligheder for flytning. 

Intet ændrer sig for dig

For dig, som kunde på det webshopsystem, vi kalder DanDomain Webshop Classic, betyder det imidlertid ikke noget her-og-nu.

Du vil som udgangspunkt ikke opleve noget til denne ændring. De eneste, der vil opleve ændringen, er nye kunder, som vil oprette deres DanDomain Webshop i vores nye webshopsystem.

Vores opgave er at sikre fundamentet for din e-handelssucces både nu og i fremtiden, og samtidig gøre det klart, at selvom vi nu introducerer vores nye webshopsystem, kan du fortsat drive din webshop videre på din nuværende løsning uden problemer.

Du er i trygge hænder

Det er vigtigt for os at understrege, at du er i trygge hænder! 

Alle vores medarbejdere er trænede og uddannede i begge webshopsystemer, så du kan få samme gode service og support, som du er vant til - både nu og i fremtiden.

 


dansk-gratis-support

Nysgerrig på det nye webshopsystem?

Hvis du har lyst til at se det nye DanDomain webshopsystem og teste det, så kan du oprette en gratis prøveperiode i 30 dage. 

Det er 100% uforpligtende, og hvis det ikke er noget for dig, så lader du bare din prøveperiode udløbe, og så vil der ikke ske mere.

 

PRØV GRATIS
Mulighed for flytning til vores nye webshopsystem

Mulighed for flytning

Hvis du synes, at den nye DanDomain Webshop lyder interessant, så kan vi hjælpe dig med at flytte din webshop til det nye system.

Vi har lavet et program, der kan flytte næsten alle data til vores nye webshopsystem, og vores samarbejdspartnere, som du er vant til at arbejde med, er også klar til at hjælpe dig med alt fra design til egne integrationer.

Ønsker du at få flyttet din webshop til det nye system?


Kontakt os for flytning

Et større og stærkere e-handelsfælleskab

Vi har brugt de sidste 15 år på at etablere os som førende webshopsystem i Danmark. Det vil vi ikke blot bevare – det vil vi udbygge og gøre endnu stærkere til glæde for dig og alle vores andre kunder!

Vi ønsker at skabe et endnu stærkere fællesskab mellem os, vores samarbejdspartnere og vores kunder, hvor vi kan hjælpe hinanden i hverdagen med stort og småt.

Derfor har vi startet en ny Facebook-gruppe, som vi håber, at I vil deltage i. Den kommer til at rumme hele DanDomains e-handelsunivers for alle eksisterende og nye kunder på tværs af vores webshopsystemer.

Vi håber, at du vil melde dig ind og fortsat deltage i vores e-handelsfællesskab. 

Tilmeld dig fællesskabet her