Tilkøb Microsoft 365 Backup

Udfyld formularen, så sætter vi det hele op for dig

Få 5 års backup af filer (i stedet for 30 dage)

Pris: 35 kr./mdr. per bruger
(inkl. gratis oprettelse)

Du har ansvar for dine data. Men uden ekstern backup af dine M365-filer er du kun dækket af Microsofts tilbageholdelsespolitik — retention. Hvilket betyder, at slettede filer kun kan genskabes i 30 dage. Herefter er de væk. 

Derfor anbefaler vi, at du tilkøber Microsoft 365-backup til dine nuværende licenser gennem os, så du kan genskabe filer i 5 år efter sletning — og forsikre dig selv mod fumlefingre og datafusk.

ms365-backup

Backuppen dækker alle filer på:

  • Exchange (mails, kalender og kontakter)
  • Sharepoint
  • Onedrive
  • Teams (dækker filer, men ikke chat)

Med Microsoft 365 Backup får du backup hver 4. time, mulighed for at få gendannet data, som de var, og hvor de lå og dansk support, som hjælper med både opsætning og eventuel gendannelse

Ofte stillede spørgsmål

Jonas
Shino
Frederik
Lars
Camilla
 
Har du flere spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.
Tlf: 87 77 90 45
Hvilke typer data sikrer Office 365 Backup?

Med Office 365 Backup er din cloud-data sikret

Har du ét eller flere Microsoft 365-produkter, bør du få Office 365 Backup.

Office 365 Backup sikrer alle dine OneDrive- og/eller SharePoint-filer, mails, kontakter, osv. Alle filer du har gemt i skyen er sikkerhedskopieret, hvis nu uheldet er ude.*

Hvorfor sker datatab i skyen, og hvordan kan det undgås?

Datatab sker også i skyen

Anvender du Microsoft Office 365, ligger din data i skyen. Men det er ikke ensbetydende med, at det ikke kan slettes. Datatab kan også ske i skyen – som regel på grund af menneskelige fejl.

Faktisk skyldes 75 % af datatab menneskelig sletning af indhold. Det kan være dig eller en kollega, der kommer til at slette et dokument, en mail eller en anden fil ved et uheld. Er data først slettet og væk i skyen, kan det være svært og dyrt at genskabe.

Hvor ofte sikkerhedskopierer Office 365 Backup mine data?

Mister du Microsoft 365-data, risikerer du at miste adgang til forretningskritiske filer og data, som kan bremse arbejdsprocesser og i sidste ende give sure kunder og kollegaer.

Med Office 365 Backup får du sikkerhedskopier af al din cloud-data hver 4. time, så du aldrig behøver undvære vigtige mails, kalenderaftaler, filer fra OneDrive og SharePoint, og meget mere.

Office 365 Backup-løsningen sikrer med andre ord al din data i skyen, hvis uheldet skulle være ude. Og vi kan nemt genskabe data, som de var, og hvor de lå, så du undgår besværet.

Jonas
Shino
Frederik
Lars
Camilla
 
Har du flere spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.
Tlf: 87 77 90 45