B2B Webshop

Med en Dandomain Webshop får du en professionel B2B webshopløsning, der er bygget til at håndterer B2B salg og skabe overblik over dine og dine kunders aktiviteter. Du får en stærk og sikker webshopløsning med en lang række vigtige B2B-funktioner, der giver dig de bedste betingelser for succes!

spar-tid-og-penge-med-en-b2b-webshop

Spar tid og penge med en B2B webshop

Vi har gjort det helt nemt at sælge varer til erhvervskunder. Med blot få klik kan du modtage og behandle kundeordrer til skræddersyede priser. Det sparer tid og dobbeltarbejde og giver dig et godt overblik over din webshop, dine aktiviteter og kundeordrer.

B2B webshop med stor fleksibilitet
webshop-muligheder
En webshop fyldt med muligheder

Vores udviklingsteam vedligeholder og forbedrer webshoppen dagligt i samarbejde med kunderne. Har du teknisk forståelse, kan du selv rette i HTML, CSS og Javascript eller bygge integrationer via vores API og webhooks.

Skræddersyede løsninger

Vi har et helt univers af samarbejdspartnere, der også udvikler features og nye apps. De kan hjælpe med et skræddersyret design til webshoppen, samt sørge for integrationer til jeres systemer. Lad os hjælpe jer med at finde den rette samarbejdspartner.

Et sikkert valg til en B2B webshop

Vi tilbyder kundeservice året rundt og vedligeholder alt teknisk for jer. Vores skalerbare servere i et topsikret dansk hostingcenter sikrer høj oppetid. Vi holder jeres forretning kørende døgnet rundt, beskytter jeres data i Danmark og sikrer mod sikkerhedsangreb og nedbrud. Læs mere her om vores sikkerhed, certifikater og datapolitik.

b2b-pakke

Få en køreklar B2B webshop

Anbefalet pakke: Advance

Skalér din webshop med avancerede funktioner som B2B rabat, ekstra sproglag og varefiltre. Webshoppakken Advance indeholder alle de B2B funktioner, du skal bruge.

Skabt med Dandomain

Hos Lübech Living bliver du med det samme mødt af en boks, hvor du skal vælge om, du vil handle til Erhverv eller Privat. 
Hos EPTechnologies tilbyder de pålidelige elektriske komponenter til lystbåde, erhvervsskibe og køretøjer.

+5.000 aktive webshops

Med langt over +5.000 aktive webshops, der sælger varer online i hele norden - dét gør DanDomain til den største webshop leverandør i hele Danmark.

Prøv gratis i 30 dage
Prøv gratis i 30 dage

Ofte stillede spørgsmål

Camilla
Pernille
Frederik
Anders
Julie
 
Har du flere spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.
Tlf: 87 77 90 45
Hvordan kan jeg tilpasse min webshop til mine kunder?

Webshoppen giver mulighed for at I kan præsentere tilbehør til en vare på en nem og overskuelig måde. I kan også sælge produktpakker, hvor flere produkter sælges til én samlet pris, uden at det giver problemer i lagerstyringen.

Ved hjælp af intelligent søgefunktion og produktvisning kan webshoppen tilpasse indholdet efter kundens interesser og dermed løfte hele købsoplevelsen. Samtidig kan I øge omsætningen via intelligente produktanbefalinger. Dette opnås ved at din DanDomain webshop kobles op til et personaliseringssystem som f.eks. HelloRetail eller Clerk.io.

Find dem og cirka 100 andre apps i vores App Store.

Hvad er Punchout?

Med Punchout kan du integrere din Dandomain webshop med et indkøbssystem. Bestiller dine kunder via et indkøbssystem og vil du gerne sikre dig at produkter og priser altid er opdaterede? Så kan Punchout være det ideelle valg. Løsningen er særlig relevant for webshops, som handler med offentlige virksomheder som kommuner og lignende, hvor en sådan løsning ofte er et ønske/krav.

Punchout kræver åbent API og template adgang - fås via webshoppakken Advance.

Læs mere om Punchout

Camilla
Pernille
Frederik
Anders
Julie
 
Har du flere spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe.
Tlf: 87 77 90 45